top of page

AANBOD younkies

shutterstock_516634453.jpg

WORKSHOP DIEPDRUK/HOOGDRUK

aantal deelnemers: min 6 - max 15 per groep

duur & prijs: bespreekbaar

 

Diepdruk is de ideale druktechniek om kennis te maken met het zelf leren ontwerpen op al je t-shirts of zelfgemaakte kaartjes! Je kan deze stempels voor ontelbare doeleinden blijven gebruiken zoals vb. een verjaardag, cadeautjes, brieven, kerstkaartjes, … Je leert in deze workshop samen een aantal technieken om mooie stempels te maken van de verschillende materialen om daarna over te gaan tot het maken van je eigen stempel(s)! 

 

Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist én je hoeft ze zelfs niet voor te kunnen tekenen!!! Pst, we kunnen gebruik maken van voorbeelden. 

 

_

Hoogdruk is een druktechniek waarbij je werkt in de hoogte door middel van laagjes op elkaar. Er kan bijvoorbeeld cornflakes karton of passe partout papier gebruikt worden. Je knipt je ontwerp uit in deze verschillende lagen, maximum 3 lagen op elkaar. Als deze vastplakken kunnen we ze inrollen met een drukinkt-kleur naar keuze om hier dan een afdruk van te maken op een A3 papier. Het is super als we rond een thema werken zoals bijvoorbeeld robots, piraten, … 

bottom of page