top of page
shutterstock_693544747.jpg

WORKSHOP BASIC ZEEFDRUK

aantal deelnemers: min 6 - max 15 per groep

duur: 3u

prijs: op aanvraag

Zeefdruk is een oude druktechniek waarbij wij zonder fotografische emulsie en belichten onze ontwerpen aanbrengen op de onderkant van een zeefdruk raam.

 

We maken op een eenvoudige en snelle manier de coolste prints voor op je sokken, tote bag, t-shirt, kussen, sweater, .... tafellaken?

Met andere woorden: er kan heel veel op heel veel verschillende soorten textiel! 

 

Het is zo gemakkelijk dat iedereen het kan, je maakt het zelf zo ingewikkeld als je wil. Je krijgt tijdens onze workshop stencil papier voor je unieke sjablonen op te maken, een zeefdruk raam, een rakel, en verschillende kleuren inkt. Hiermee kan je je volledig laten gaan!

Neem je favoriete jeans jasje, t-shirt, tote bag of sweater mee en maak er iets compleet unieks van! Ga naar huis met de knowhow van het zeefdrukken met stencils en je eigen ontworpen kledingstuk. Er is geen enkele voorkennis vereist.

Als je hiervan hebt geproefd ben je waarschijnlijk ook te vinden om nog eens langs te komen in ons vrij zeefdruk atelier, gelegen in Villa Basta: Schipperstraat 13, 3500 Hasselt.

Hier kan je je eigen ding komen doen en kan je verder leren op welke manieren je nog allemaal kan zeefdrukken (lees: het experiment en proces van A-Z).

bottom of page