top of page

About Berella

hartjes-04.png
hartjes-04.png

Laura Bertrands (1991, Leuven) studeerde grafische vormgeving aan de PXL, waarna ze een master in de Visual Arts behaalde aan de MADFaculty Hasselt. In 2017 volgde ze een lerarenopleiding in de Kunsten, aangevuld met een opleiding Toegepaste Grafiek.

Dit traject vormde haar als kunstenaar, grafisch vormgever en begeleider

van allerlei creatieve workshops.

 
Als gepassioneerde mixed-media artist en allround grafisch vormgever ontwikkelde ze een passie voor 'image thinking'. Het is niet enkel de ervaring van de kunstliefhebber, ook de schepping is van belang: welke technieken en materialen gebruikt ze, en welke gevoelens kan ze zo in haar kunstwerken loskrijgen? Ook als grafisch vormgever hecht ze veel belang aan het totaalpakket: wat is het verhaal van de cliënt,

en hoe vertaal ik dit in mijn designs?

 

Als deze werkwijze u aanspreekt, aarzel dan niet om mij te contacteren!

 

TWEE ORGANISATIES DIE ME NAUW AAN HET HART LIGGEN

ARTRAVAK

We zijn deze vzw ARTRAVAK opgestart in 2014. Dit run ik sinds kort samen met de geweldige keramiste Julie Van Aelst: www.julievanaelst.be. Het doel van deze vzw is een creatieve dag aan te bieden voor groepen vrienden, collega's, vrijgezellen, verjaardagsfeestjes, ... Het is niet voor niks dat de tagline 'express yourself, together!' is. We werken uitsluitend met begeleiders die een passie hebben voor hun vak en dit zelf ook actief zijn als kunstenaars. 

Lees meer over ons aanbod op: www.artravak.be

VILLA BASTA

Ik werk als 'vaste' freelancer voor Villa Basta. Dit is een kunsteducatieve vzw die workshops aanbiedt aan kinderen en jongeren van 6 tot 30 jaar. Daar geef ik alle beeldende workshops zoals: in de voetsporen van een kunststroming of kunstenaar tot het knutselen met recyclagemateriaal, stopmotion, grafitti stencils, druktechnieken, ... Scholen of organisaties kunnen een thema doorgeven of vrij kiezen uit het Villa Basta-aanbod.
Lees meer op: www.villabasta.be

IMG_3517.JPG
bottom of page